Letnja akcija – serija od 10 tretmana ručne anticelulit masaže ili maderoterapije 11.000din

Ručna Anticelulit masaža

Salon za masaže Bliss
Miše Dimitrijevića 9, 21000 Novi Sad

Oslobodite se celulita, izgledajte lepo i atraktivno!

Oslobodite se celulita, izgledajte lepo i atraktivno uz jednu od najpopularnijih masaža kod žena, a ukoliko ne budete imali rezultata, vraćamo Vam novac!

Ceca Medenica Bliss Novi Sad

Ceca Medenica

Svaka žena na svetu želi da izgleda lepo i atraktivno. To je jednostavno u njenoj prirodi. Još od malih nogu devojčice žele da imaju lepu odeću i obuću, i da budu uredne. Žena koja je zadovoljna fizičkim izgledom, zrači samopouzdanjem i pozitivnom energijom.

Ali postoji jedna stvar koja ruši to samopouzdanje i uništava pozivitnu energiju. Nešto što pogađa čak 90% žena u svetu.
A to je celulit!

Šta je celulit?

Celulit ili tkz. „pomorandžina kora“(nazvana na osnovu svog izgleda) je pojava masnih naslaga koje nastaju pod kožom, uglavnom u donjem predelu tela. Kod žena se najčešće pojavljuje u predelu butina. Celulit je nešto protiv čega se treba boriti. On može nastati brzo ali se veoma teško otklanja.

Postoje razni načini kako se osloboditi celulita. Preporučuju se anticelulit kreme, čajevi, fizička aktivnost, razna ulja za kožu pa čak i strožiji režim ishrane. Zaista postoji nekoliko načina na osnovu kojih se možete boriti protiv celulita, ali je najdelotvorniji i najefikasniji način Anticelulit masaža!

Cena anticelulit masaže

  • Trajanje 30 Min
  • Ceca 1800 Din
  • Devojke 1800 Din
prednosti anticelulit masaze

Šta je Anticelulit masaža?

Ona spada verovatno u najpopularniju vrstu masaža kod žena. Njena popularnost i to koliko je tražena, je pravi pokazatelj njene efikasnosti. Anticelulit masaža ima jasan cilj, a to je razbijanje masnih naslaga i toksina koji su se nagomilali ispod površine kože. Terapeut svojim rukama razlaže masno tkivo koje se nakupilo ispod kože, ravnomerno ga raspoređuje i na taj način dolazi do postepenog nestajanja celulita.

Taj efekat nije vidljiv odmah, pa se tretman mora ponoviti nekoliko puta dok se ne ukloni sav celulit sa problematičnog mesta.

anticelulit masaza novi sad cena
kako nastaje celulit

Prednosti Anticelulit masaže

Anticelulit masaža ima dve svrhe:

Estetska svrha

Anticelulit masažom vi se osobađate celulita. Te masne naslage se polako razlažu i telu se vraća onaj mladalački sjaj. Anticelulit masažom se ujedno i zateže koža, pa postaje lepša i čvršća. 

Sam taj proces se može uporediti sa vajarom koji oblikuje skulpturu da bi izgledala savršeno, zahteva dosta vremena ali je željeni rezultat siguran. Videćete kako ona „pomarandžina kora“ gubi svoj neprivlačan izgled pa koža postaje glatka i zategnuta. Bićete ponosni na svoj izgled.

Medicinska svrha

Anticelulit masažom se pospešuje bolja cirkulacija pa se više hranjivih materija usmeri ka mišićnom tkivu ali i samoj koži. Tokom tretmana obnavlja se kolagen koji utiče na elastičnost vaše kože, oslobađaju se toksini iz organizma i razbijaju nakupljene masnoće. 

U samom celulitu, uz masne naslage nagomilavaju se i toksini koji mogu napraviti i zdravstvene tegobe. Može doći čak i do otežane pokretljivosti. Anticelulit masažom se celulit uništava a toksini izbacuju.

Iako se većina žena odlučuje na ovu vrstu masaže uglavnom iz estetskih razloga, bitno je znati da anticelulit masaža utiče pozitivno i na vaše zdravlje.

Kako nastaje Celulit

Celulit nastaje iz nekoliko razloga. To može biti nezdrava ishrana, stres, nagle promene telesne težine, slabo varanje ili manjak fizičke aktvnosti.  To su neki od osnovnih razloga. Takođe može biti naslednog tipa, zatim zbog hormona, dugog sedenja ili uske odeće koje sprečava normalnu cirkulaciju.

Anticelulit masaža u salonu Bliss Novi Sad

Ono što nas prvo pitaju naši klijenti jeste Koliko tretmana je potrebno da bi se razbio celulit i da bi se došlo do željenog izgleda? 

Svako ima drugačiji organizam i sve je individualno, ali naša preporuka je minimum 10 do 15 tretmana.

Kao što smo naveli na početku teksta, borba sa celulitom se ne može dobiti preko noći. Zahteva vreme i posvećenost.

A naši terapeuti posvetiće vam svoju pažnju ali i znanje, ne bi li vam pomogli u toj borbi. Stručnost terapeuta, vaša posvećenost i strpljenje, jesu formula za sigurnu pobedu nad celulitom.

Cena anticelulit masaže već od 1800 rsd u trajanju od 30min.

Ukoliko imate problem sa pojavom celulita kontaktirajte nas već danas putem telefona ili email porukom.

Oslobodite se celulita, izgledajte lepo i atraktivno!

Ako nema rezultata, vraćamo novac!

Zakažite termin za masažu

Izaberite datum koji Vam odgovara a mi ćemo Vas kontaktirati da preciziramo vreme.