Letnja akcija – serija od 10 tretmana ručne anticelulit masaže ili maderoterapije 11.000din

Maderoterapija

Brazilska vakum maderoterapija

Salon za masaže Bliss
Miše Dimitrijevića 9, 21000 Novi Sad

Masaža oklagijama za oslobađanje od celulita, uz našu garanciju, ukoliko nema rezultata, vraćamo Vam novac!

Ceca Medenica Bliss Novi Sad

Ceca Medenica

Ako se pitate kako skinuti celulit, osloboditi se masnih naslaga i zategnuti kožu donjeg dela tela, onda je maderoterapija odgovor koji tražite.

Kažu da je celulit najveći ženski neprijatelj. Problem koji se lako stvara a teško otklanja. Verovatno se svaka žena u jednom trenutku susreće sa javljanjem celulita i masnih naslaga. 

I to nije samo problem fizičke prirode, već i psihičke, jer zbog toga gubi na samopuzdanju pa se dama „ne oseća se lepo u svojoj koži”.

S obzirom da su žene u obavezama i na poslu i oko domaćinstva, retko koja može naći slobodnog vremena za fizičke aktivnosti poput trčanja, vožnje bicikla ili vežbanja u teretani. Zato se većina žena odlučuje bas za maderoterapiju, jer je ona najbrži i najefikasniji način otklanjanja celulita i masnih naslaga.

Šta je maderoterapija?

Maderoterapija ili masaža oklagijama je tretman prilikom kojeg terapeut, drvenim oklagijama i brzim ponavljanjem, „razbija” celulit i masne naslage sa problematičnog mesta. To je jedna vrsta terapije koja se vrši različitim drvenim instrumentima.

Te tkz. oklagije su precizno dizajnirane isključivo za ovu namenu i svako njihovo korišćenje dovodi do efikasnog oblikovanja tela, oslobađanja od celulita, masnih naslaga i toksina iz organizma.

Cena maderoterapije

  • Trajanje 30 Min
  • Ceca 1800 Din
  • Devojke 1800 Din

Kako izgleda tretman maderoterapijom?

Maderoterapija je potpuno prirodan tretman tokom kojeg se koristi nekoliko različitih drvenih instrumenata.

Sama tehnika zahteva stručnost terapeuta koji ponavlja niz brzih pokreta na problematično mesto. Na taj način se dolazi do aktivacije limfnog sistema što potpomaže pri sagorevanju masnih naslaga i izbacivanja toksina iz organizma.

Maderoterapija ne bi trebala biti suviše bolna, ali koža mora osetiti to trenje koje uništava celulit i razbija masne naslage, pa klijent ima osećaj sličan upali mišića. Prilikom tretmana se koriste i razna ulja koja doprinose konačnom efektu.

3 glavna razloga zašto je korisna maderoterapija

Maderoterapija slike pre i posle

Prvi i osnovni razlog zašto je maderoterapija korisna je njen stepen efikasnosti pomoću kojeg se otklanjaju celulit i masne naslage. U nekim slučajevima rezultat je vidljiv odmah nakon nekoliko tretmana. Verovatno ste imali prilike da vidite slike dama koje su postavljene na društvenim mrežama u vidu njihovog izgleda „pre i posle“ maderoterapije. I to je zaista tako!

Drugi razlog je to što ovim tretmanom vi štedite vaše vreme. Maderoterapijom možete zameniti nekoliko meseci trčanja i napornog treniranja. Pogotovo ukoliko se bliži letovanje na koje idete pa želite ponosno nositi bikini ili kupaći kostim, a niste zadovoljni svojim izgledom. Ukoliko želite da za kratko vreme dođete do željenog izgleda, onda nema boljeg rešenja od maderoterapije.

Maderoterapija nema samo estetske namene, već utiče i na vaše zdravlje. Tokom tretmana telo se oslobađa od viška tečnosti i izbacuje toksine, ubrzava se metabolizam i zateže koža.

Jednostavno vrši se detoksikacija organizma i poboljšava se opšte stanje tela. 

Dakle, ova vrsta masaže je najmoćniji anticelulit tretman koji daje brze i vidljive rezultate. Potpuno prirodna terapija koja utiče na lepotu vašeg tela, brine o vašem zdravlju i štedi vaše vreme.

Maderoterapija u salonu Bliss Novi Sad

Jedna od stvari kojom se ponosimo u našem salonu jeste veliki boj zadovoljnih dama koje su bile oduševljene upravo ovom vrstom masaže. Maderoterapija je zahtevan tretman kojeg u našem salonu obavlja stručni terapeut sa višegodišnjim iskustvom. Pa su posledice ovog tretmana, poput modrica, bolova ili oteklina, svedene na minimum.

Pogledajte aktuelni cenovnik pojedinačnih tretmana i paketa, kliknite ovde.

Postanite i vi jedna od naših zadovoljnih klijenata. Rezervišite vaše tretmane već danas putem telefona ili email-a.

Ako nema rezultata, vraćamo novac!

Zakažite termin za masažu

Izaberite datum koji Vam odgovara a mi ćemo Vas kontaktirati da preciziramo vreme.