Letnja akcija – serija od 10 tretmana ručne anticelulit masaže ili maderoterapije 11.000din

Terapeutska parcijalna masaža

Salon za masaže Bliss
Miše Dimitrijevića 9, 21000 Novi Sad

Posetite nas i dozvolite nam da vam „skinemo teret s leđa”!

Ceca Medenica Bliss Novi Sad

Ceca Medenica

Mnogim ljudima je reč „masaža“ sinonim za uživanje. Asocira ih na prelepe trenutke pa zamisle opuštajuću atmosferu uz uz relaks muziku. I to je zaista tako. 

Ali da li ste znali da masaža ima i isceliteljske moći? Da se pomoću nje mogu otkloniti razne fizičke i psihičke tegobe? 

Takva vrsta masaže naziva se Terapeutska masaža.

Šta je Terapeutska parcijalna masaža?

Terapeutska masaža je vrsta tretmana tokom kojeg se osoba masira na određen način. Taj način podrazumeva fokus terapeuta na određeno mesto kod klijenta. Parcijalno označava specifičan deo tela kojem se pridaje sav značaj masaže. To mogu biti noge, leđa, ruke i glava. Reč je uglavnom o osobama sa lakšim ili težim problemima.

Pod lakšim spadaju uglavnom bolovi i napetost od umora, poput bola u leđima od dugog sedenja, bolovi u nogama od dugog stajanja i slično, a pod težim spadaju ozbiljnije poteškoće koje se mogu karakterisati i kao medicinski zahtevne. To mogu biti spondiloza, lumbago, hipertonija i ostalo, ali takođe i određene psihičke tegobe.

U nekim slučajevima terapeutska masaža može biti preporučena i od strane lekara kao sastavni deo medicinske terapije.

Terapeutska masaža cena

  • Duo terapeutska parcijalna - Ceca i Gagi 3600 Din
  • Duo terapeutska parcijalna - devojke 3600 Din
terapeutska-mazasa-cene
Terapeutska-parcijalna-masaza-novi-sad

Čemu služi terapeutska parcijalna masaža?

Najprostije rečeno cilj ove masaže je da oporavi problematično mesto kod osobe ili da bar olakša njeno trenutno stanje. Svrha je rešenje za konkretan problem.

Koliko puta ste čuli, a možda i sami doživeli, da neko recimo „uklješti leđa“ pa odlazi kod terapeuta da mu se sanira problem ili bar umanji bol. Dosta ljudi radi fizički zahtevne poslove, pa su im noge toliko umorne da osete težinu u nogama koja sa sobom nosi i bolove. 

U tim slučajevima, terapeut se fokusira samo na taj određen problem sa ciljem da eliminiše bol, a tu težinu koju osoba oseća u nogama ili leđima, otkloni ili svede na minimum.

Terapeutska masaža može pomoći i kod psihičkih poteškoća, pogotovo kod insomnije, stresa, anksioznosti itd. gde se sva pažnja posvećuje glavi i pažljivim pritiskanjem određenih tačaka dolazi do opuštanja, kako tela tako i duha.

Terapeutska-parcijalna-masaza
parcijalna-masaza-novi-sad

Terapeutska parcijalna masaža u salonu Bliss Novi Sad

Tokom života, sve što radimo, svaki teret koji nosimo, sve ide preko naših leđa, pa onda ona trpe i potrebna im je pomoć. Upravo zato, u našem salonu možete dobiti terapeutsku parcijalnu masažu isključivo za vaša leđa. 

Ova vrsta usluge se može koristiti i u preventivne svrhe, ne morate čekati da vas leđa nepodnošljivo zabole da biste se odlučili za ovaj tretman. Možete jednostavno „častiti” vaša leđa jednom osvežavajućom i oporavljajućom terapijom, i na taj način ih pripremiti za nove životne izazove. 

Pritom, sva energija biće usmerena ka vašim leđima, osetićete veliko olakšanje i uživati tokom tretmana.

Naši stručni terapeuti obučeni su kako da na najefikasniji i najsigurniji način otklone bol u leđima kao i da uspešno oslobode telo od nagomilane napetosti i stresa, koju leđa, a samim tim i vi, sa sobom nosite.

Terapeutska parcijalna masaža je preporučljiva i za one koji ne žele da piju lekove za bolove već da na jedan prirodan način otklone problem. Takođe, u samom oporavku pomažu i razna esencijalna ulja koja povećavaju efikasnost u otklanjanju tegoba.

Nažalost, živimo u vremenu u kojem je svima potrebna ova vrsta masaže. 

Ako ne u rešavanju problema onda sigurno kao preventiva. Ovde nije reč samo o masaži u kojoj ćete uživati i opustiti telo, već na ovaj način brinete o vašem telu i vašem zdravlju.

Zakažite vaš tretman već danas putem telefona ili email poruke.

Posetite nas i dozvolite nam da vam „skinemo teret s leđa”!

Zakažite termin za masažu

Izaberite datum koji Vam odgovara a mi ćemo Vas kontaktirati da preciziramo vreme.