Letnja akcija – serija od 10 tretmana ručne anticelulit masaže ili maderoterapije 11.000din

Kraljevska​ masaža

Salon za masaže Bliss
Miše Dimitrijevića 9, 21000 Novi Sad

Iznenadite vaše telo „kraljevskim tretmanom”!

Ceca Medenica Bliss Novi Sad

Ceca Medenica

Obožavate relaks masažu? Sviđa vam se osećaj opuštenosti nakon masaže i efekat koji ona ostavlja na vaše telo i um?

Šta ako bismo vam rekli da postoji vrsta masaže koja će vam pružiti duplo veći užitak?

Reč je o Kraljevskoj masaži!

Šta je Kraljevska masaža?

Kraljevska masaža opravdano nosi ovakav naziv jer se osobi pruža kraljevski tretman i zadovoljstvo! Ona je verovatno jedna od najpoželjnijih i najefikasnijih tretmana za opuštanje tela i uma koju osoba može doživeti. Kraljevska masaža je specifična jer se u njoj, prilikom tretmana, dodaje još jedan par ruku pa je zadovoljstvo duplo, a efekat jači.

Ova vrsta masaže zahteva ozbiljnu stručnost dva terapeuta koji svakog trenutka moraju znati šta radi onaj drugi. Ta neverbalna komunikacija i uigranost koja postoji između dva terapeuta stvara moćni efekat koji se usmerava ka telu klijenta.

Svi oni koji uživaju u klasičnim masažama imaće dvostruko veći i lepši osećaj nakon ove masaže. Masaža sa četiri ruku, kako se još naziva, sastoji se iz intezivnog i sinhronizovanog masiranja od strane dva stručna terapeuta. Samim tim osoba ima osećaj kao da je doživela dve masaže u jednoj.

O tretmanu

  • Ceca i Gagi 5800 Din
  • Devojke 5400 Din
  • Trajanje 60 Min
cene kraljevske masaze u novom sadu
kraljevska masaza novi sad

Zašto izabrati Kraljevsku masažu?

Zamislite da ste dehidrirali, i da popijete čašu vode. Jedna čaša će vam prijati i pomoći da utolite žeđ koliko toliko, ali dve čaše vode imaće jači efekat i brže će vam oporaviti organizam.

Slično je i sa masažama, jedan terapeut može vaše telo oporaviti od umora prilikom tretmana, otkloniti stres i opustiti telo, ali sa dva terapeuta istovremeno, vaše telo će se brže i efikasnije oporaviti i totalno opustiti.

Sve masaže su korisne i dobre po naše telo i naše zdravlje, ali Kraljevska pruža dvostruko jači efekat, jer zahteva dvostruko veću pažnju i uigranost dva terapeuta.

Kraljevska masaža je posebno preporučljiva onima kojima treba vremena da se opuste, jer mozak ne može da prati sve dodire istovremeno pa klijentu ne preostaje ništa drugo nego da se prepusti i uživa.

sta-je-kraljevska-masaza
kako-se-izvodi-kraljevska-masaza

Zašto je dobra Kraljevska masaža?

Osim totalnog opuštanja tela i uma od napetosti, tenzije i stresa, ona ima i lekovitih namena.

  • Kraljevska masaža pomaže kod loše cirkulacije, poboljšava disanje i rad srca, podstiče bolju funkcionalnost unutrašnjih organa, ublažava bolove u telu, podiže energetski nivo, smanjuje rizik od pojave proširenih vena, oslobađa od premora i insomnije.
  • Kraljevska masaža je preporučljiva i onima koji su pod većim stresom, ili pod nekim većim psiho-fizičkim naporima.
  • Ona pomaže kod bržeg oporavka osobe od premora i pospešuje regeneraciju mišića.
  • Pravi je izbor za one koji žele da dožive ekstazu prelepih osećaja i osete pravi hedonizam.

Kraljevska masaža u salonu Bliss Novi Sad

Dva stručna terapeuta sa višegodišnjim iskustvom učiniće da se osetite kao da lebdite po oblicima. Vaše telo doživeće eksploziju intezivnih i prijatnih dodira pa ćete nakon masaže osetiti svežinu i laganost u pokretima.

Tom doživljaju doprineće i prijatan ambijent našeg salona, opuštujuća muzika, eterična ulja, kao i profesionalan i ljubazan pristup naših terapeuta.

Cena kraljevske masaže već od 5400 rsd u trajanju od 1h.

Ukoliko želite da doživite „kraljevsko zadovoljstvo” zakažite vaš tretman.

Zakažite termin za masažu

Izaberite datum koji Vam odgovara a mi ćemo Vas kontaktirati da preciziramo vreme.