Letnja akcija – serija od 10 tretmana ručne anticelulit masaže ili maderoterapije 11.000din

Ceca Medenica Bliss Novi Sad

Ceca Medenica

Ceca Medenica je fizioterapeut. Baveći se masažom kao osnovnim zanimanjem, razvila je svoj stil. 

Od 2019g je počela sa obukom i stvaranjem novih kolega, koji sa završenim kursom mogu bez problema da nađu posao u struci. 

Kurs relaks masaže by Ceca Medenica:

 • 27 sati obuke
 • Posvećenost kandidatima
 • Akcenat na praktičnoj nastavi
 • Najviše tri polaznika u grupi
 • Najboljima obezbeđen posao

Informacije o kursu

Živimo u svetu gde je svako od nas, na fizički ili psihički način, pod nekim stresom ili umorom. I zato je u svim modernim zemljama potpuno normalno da osoba, bar jednom nedeljno, oporavi svoje telo, svoj duh i organizam pomoću relaks masaže.
Dobra vest je da se to sve više primenjuje i u našoj zemlji. Pa otuda i veliki rast novonastalih terapeuta i novootvorenih salona za masažu.

Ukoliko ste i vi zainteresovani za tako nešto, i mislite da je dobar poslovni potez otvoriti salon za masažu, ili bar steći znanje i zaposliti se u toj struci, moramo vam reći da je to zaista dobar plan jer je sad pravo vreme za to!

 • Cena kursa masaže 66000 RSD
 • Trajanje 27 sati

  9 x 3 sata

Zašto odabrati kurs relaks masaže?

Jedan od životnih ciljeva svakog pojednica, u poslovnom smislu, je da se bavi nečim što voli, da se oseća lepo na svom poslu, da bude dobar i cenjen u tome, i naravno da bude dobro plaćen za to. Postoje mnogi razlozi zašto izabrati baš kurs za relaks masažu:

 • Prvi i osnovni razlog je naravno vaša želja da se time bavite
 • Zatim ukoliko niste zadovoljni svojim trenutnim poslom i želite da napravite promenu
 • Ako želite da pomažete ljudima i da se dobro osećate zbog toga
 • Mogućnost veće finansijske dobiti
 • Ako želite da radite u prijatnom ambijentu
 • Maser je trenutno jedan od najkorisnijih i najtraženijih zanimanja

Sama obuka ne zahteva nikakvo predznanje, potrebna je samo dobra volja i spremnost da se da maksimum, ne bi li se na što bolji način savladao ovaj kurs.

Kurs relaks masaže u salonu Bliss Novi Sad

Kompletnu obuku u našem salonu vodi profesionalni terapeut Ceca Medenica. Baveći se masažom kao osnovnim zanimanjem, razvila je svoj stil koji je napredniji i efektivniji od klasičnog. To je ono što je izdvaja od ostalih terapeuta i najveći razlog zašto se veliki broj kandidata odlučuje baš za nju kao nekog ko će im preneti svoje znanje.

Od 2019. godine počela je sa obukom i stvaranjem novih kolega, koji sa završenim kursom stiču veliko znanje i mogu bez problema naći posao u struci.

Sam kurs se sastoji od 27h aktivne obuke. U tih 27h akcenat će se staviti na praktičnoj nastavi gde će naš terapeut svo svoje znanje preneti polaznicima i od njih napraviti zaista dobre stručnjake, a najboljima biće ponuđen i posao!

U grupi može biti najviše 3 polaznika ne bi li se kandidatima posvetila potpuna pažnja.

Šta se dobija kursom za relaks masaže?

Nakon završetka kursa svi naši kandidati steći će tehniku koju mogu primanjivati u radu sa klijentima. To znanje može im pomoći da sami krenu u posao otvaranjem salona za masažu ali i ukoliko žele da se zaposle kao maseri u nekom od salona. Polaznici takođe dobijaju i sertifikat o završenom kursu.

Ono što verovatno najviše zanima buduće masere jeste finansijska dobit. Kao što smo ranije napomenuli, maser je jedan od najtraženijih zanimanja trenutno, sve više ljudi u Srbiji počinje da praktikuje relaks masažu kao sastavni deo svog života pa samim tim raste i količina posla za masere što ujedno donosi i veći profit.

Cena jedne relaks masaže u trajanju od 1h iznosi otprilike koliko i cela dnevnica na nekom drugom radnom mestu. Dakle, ono što vi zaradite za sat vremena, drugi za to rade osam sati.

Postoji još nekoliko razloga zašto je ovo jedna od najlepših profesija. Ukoliko imate svoj salon možete sami određivati radno vreme (sami ste svoj gazda), radi se u čistom i prijatnom ambijentu, pomaže se ljudima, i jednostavno ima toliko pozitivnih stvari a nijedna negativna.

Ako smatrate da je ovo nešto čime biste voleli da se bavite, ukoliko vam sve ovo što ste pročitali zvuči privlačno i želite da postanete profesionalni maser, onda je kurs relaks masaže u salonu Bliss pravo rešenje za vas! U naš salon ulazite kao polaznice, a izlazite kao pravi stručnjaci!

Broj polaznika u grupi može biti SAMO 3, i zato rezervišite vaše mesto ŠTO PRE!

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili email prijave.

Krenimo zajedno u nove poslovne pobede!

Popunite kontakt formu a mi ćemo Vas što pre kontaktirati.