Letnja akcija – serija od 10 tretmana ručne anticelulit masaže ili maderoterapije 11.000din

Sportska​ masaža

Salon za masaže Bliss
Miše Dimitrijevića 9, 21000 Novi Sad

Obradujte telo energetskom bombom osveženja!

Ceca Medenica Bliss Novi Sad

Ceca Medenica

Kao što nam je poznato, postoji nekoliko vrsta masaža. Neke služe za opuštanje tela, njegovo oporavljanje i regenerisanje opšteg psiho-fizičkog stanja, dok druge imaju za cilj rešenje određenog problema, kao kod anticelulit ili terapeutskih masaža.

Svaka od njih je veoma zahtevna i traži visoku stručnost terapeuta. A jedna od najzahtevnijih je sigurno sportska masaža.

Šta je Sportska masaža?

Na osnovu samog naziva jasno vam je da se radi o masaži koja je namenjena isključivo ljudima koji su fizički aktivni tj. onima koji se bave sportskim aktivnostima.
Sportska masaža se može koristiti pre i posle fizičke aktivnosti. Može biti u vidu pripreme pre aktivnosti, ali i u vidu oporavka nakon fizičkog napora.

Sportska masaža je i prirodni stimulans za sve sportiste. Tokom tretmana, terapeut pokreće mišićna tkiva, oslobađa ih od mlečne kiseline i pojačava cirkulaciju. Na taj način pospešuje se oporavak mišića i vraća se njihova svežina, kao i spremnost za dalje aktivnosti.

O tretmanu

  • Ceca i Gagi 4800 Din
  • Devojke 3800 Din
  • Trajanje 60 Min
sportska-masaza-salon-bliss-novi-sad
sportska-masaza-novi-sad-cene

Tehnika koja se koristi kod sportske masaže

Tehnika zahteva ozbiljnu stručnost terapeuta koji specijalnim zahvatima, na precizno određenim mestima, povećava pokretljivost mišićnog tkiva. Zahvati koji se primenjuju su gnječenje i trljanje mišića. Trljanje se uglavnom vrši putanjom limfnog i venskog sistema, što utiče na cirkulaciju i regeneraciju mišićnog tkiva.

S druge strane gnječenje se primenjuje direktno na mišić, što dovodi do oslobađanja mlečnih kiselina pa se otvaraju mišićne membrane koje otpuštaju otpadne, a unose hranljive materije u samo jezgro mišića.

masaza-sport-ns
masaza-za-sportiste-novi-sad

3 razloga zašto je Sportska masaža korisna

Svi sportisti, ili bolje rečeno, sve osobe koje se bave sportskim aktivnostima imaju istu želju, a to je:

Bolja fizička spremnost za sportske aktivnosti

Pod ovim se podrazumeva nekoliko situacija. Pre svega, sportskom masažom se povećava izdržljivost i otpornost mišića. Ali se i priprema telo za predstojeće fizičke napore. Sportska masaža pre fizičkog napora daje sportistima dodatni prirodni stimulans.

Brži oporavak nakon sportske aktivnosti 

Svakom od nas je poznat osećaj fizičke iscrpljenosti. Nakon sportske aktivnosti telu je potrebno neko vreme da se oporavi i mišićima da se regenerišu. 

Sportskom masažom vi ubrzavate taj proces pa će samim tim i telo za kraće vreme biti spremno za dalje napore. To se primenjuje uglavnom kod sportista koji imaju fizički veoma zahtevnu nedelju pa žele u što kraćem roku da se oporave i pripreme za naredni izazov.

Sportska masaža ima i psihološke benefite

Ukoliko ste se nekad borili sa viškom kilograma ili imali nekoliko sportskih događaja u kratkom vremenskom periodu, onda vam je jasno koliko to može biti psihički podložno pritisku i stresu. 

Sportska masaža je poznata po tome što uspešno utiče na psihu čoveka, smanjuje depresiju i anksioznost, podiže raspoloženje i umirujuće deluje na vaš um. Pritom, utiče i na vaše samopouzdanje jer sportskom masažom dobijate i dodatnu motivaciju.

Sportskom masažom vi dobijate „ceo paket”, jer ona utiče pozitivno kako na vaše telo tako i na vašu psihu. Dok se drugi oporavljaju po nekoliko dana, odmaraju u krevetu i čekaju oporavak mišića, vi ste već odavno spremni za nove fizičke aktivnosti.

Sportska masaža u salonu Bliss Novi Sad

Svakom ko se bavi fizičkim aktivnostima, ova vrsta masaže doneće pravi prirodni stimulans.

A naš stimulans je kada vidimo zadovoljnog klijenta. Iz našeg salona nećete izaći umorni i iscprljeni, već oporavljeni i raspoloženi. A za to su zaslužni stručni terapeuti koji svojim znanjem pružaju klijentima uslugu najvećeg mogućeg kvaliteta.

Ukoliko želite da zakažete sportsku masažu, to možete uraditi putem 
telefona ili email poruke.

Zakažite termin za masažu

Izaberite datum koji Vam odgovara a mi ćemo Vas kontaktirati da preciziramo vreme.