Letnja akcija – serija od 10 tretmana ručne anticelulit masaže ili maderoterapije 11.000din

Vacuslim48 + masaža

Salon za masaže Bliss
Miše Dimitrijevića 9, 21000 Novi Sad

Recite ZBOGOM celulitu!
Ceca Medenica Bliss Novi Sad

Ceca Medenica

Uz anticelulit tretmane i maderoterapiju, postoji još jedan, veoma moćan način da se oslobodite celulita i masnih naslaga.

Ukoliko imate problem sa pojavom celulita i masnih naslaga, a imate osećaj da tretmani poput anticelulit masaže i maderoterapije ne daju dovoljno brzo željene rezultate, onda je Vacuslim 48 pakovanje pravo rešenje za vas.

Šta je Vacuslim48?

Vacuslim48 je potpuno prirodan, bezbedan i veoma efikasan tretman za otklanjanje celulita. Za one koji nisu upoznati, sigurno su bar jednom čuli za izraz pakovanje u kese ili folije. 

Ovaj tretman ima za cilj da na precizno određenom mestu uništi celulit u što kraćem vremenskom periodu. Osoba se „pakuje u kese“ u predelu tela gde su se pojavile masne naslage i celulit, direktno eliminišući te štetne materije.

O tretmanu

 • Trajanje 45 Min
 • Vacuslim48 Ceca 3500 Din
 • Vacuslim48 Devojke 3100 Din
 • Vacuslim inarie Ceca 2300 Din
 • Vacuslim inarie Devojke 2000 Din
masaza-bliss-vacuslim
vacuslim48-novi-sad

Zašto je koristan Vacuslim48?

Ova moderna metoda može pozitivno uticati na vaše telo na nekoliko načina:

 • uspešno otklanja celulit i masne naslage
 • to radi veoma efikasno i u kratkom vremenskom periodu
 • povećava sagorevanje masti
 • poboljšava cirkulaciju
 • smanjuje obim butina, struka, zadnjice
 • oslobađa telo od toksina i viška vode
 • ubrzava rad metabolizma
 • zateže kožu
 • uništava štetne materije

 

"

A sve to na jedan prirodan i bezbolan način, koji daje brze i dugotrajne rezultate.

vacuslim-mazasa-cene-novi-sad
vacuslim48-pakovanje-saloni-novi-sad

Kako izgleda Vacuslim48 pakovanje?

Vacuslim48 kese stavljaju se oko problematičnog mesta, na koje se prethodno utrljavaju gelovi ili ulja koja će doprineti efektu, na taj način se pravi vakum koje će direktno uticati na problematično mesto.

Taj pritisak vakuma se ostavlja da deluje oko 30min. Nakon toga se kese skidaju i pristupa se masaži. Posle pola sata suzbijanja celulita i masnih naslaga sa problematične regije, masažom se zadaje još jači udarac, pa će efekat biti snažniji.

Masaža koja se primenjuje, je limfna drenaža. 

Limfna drenaža je tretman pomoću kojeg dolazi do regenerisanja oštećenog tkiva i poboljšanja cirkulacije što dovodi do detoksikacije i pročišćavanja celog organizma. 

Utiče pozitivno na mišićna tkiva, nervni i imuni sistem.

Vacuslim48 pakovanje + masaža u salonu Bliss Novi Sad

U našem salonu možete dobiti ovu vrstu tretmana od naših visoko obučenih i sertifikovanih terapeuta. Veoma je popularna kod žena svih uzrasta kojima se javlja problem sa celulitom. Iz našeg salona je izašlo zaista mnogo zadovoljnih klijenata upravo zbog ove masaže.

Sam tretman se sastoji iz nekoliko faza. Najpre, naš licencirani maser pregleda problematično mesto, zatim se željena regija premaže određenim kremama. Tada se počinje sa pakovanjem u Vacuslim 48 kese. 

Nakon pola sata, te kese se pažljivo skidaju i osoba se priprema za masažu. Masaža koja se radi u našem salonu je Limfna drenaža. Ona ima veoma jak efekat na suzbijanje celulita i masnih naslaga. Masaža traje 15 minuta.

Ono što mi nudimo našim klijentima je dodatni užitak. A to je masiranje lica ili leđa u tih pola sata tokom kojih Vacuslim48 folije rade svoj posao.

Cena Vacuslim48 pakovanja već od 3100 rsd u trajanju od 45 minuta. Ta cena uključuje: Vacuslim48 pakovanje i limfnu drenažu. Masiranje lica i leđa tokom pakovanja dodatno se naplaćuje.

Ukoliko želite da se oslobodite celulita i masnih naslaga što efikasnije i u što kraćem roku, onda je Vacuslim48 pakovanje + masaža najbolje rešenje za vas!

Uverite se u to tako što ćete nas kontaktirati već danas putem telefona ili email poruke.

Recite ZBOGOM celulitu!

Zakažite termin za masažu

Izaberite datum koji Vam odgovara a mi ćemo Vas kontaktirati da preciziramo vreme.